Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

RUNNING DINNER 21. september

Husk sidste tilmelding den 3. sept.

  

Running dinner kan bedst beskrives som et fællesspisningsarrangement, hvor vi (gæster) spiser rundt ved hinanden i private hjem (værter), -men på samme tid. Det er først når alle mødes, at man får at vide, hvor man skal spise hovedret og det er først, når man har spist hovedretten, man får info om, hvor desserten skal spises.
Running Dinner har ikke kun et socialt afsæt, det har også til formål at støtte et godt projekt økonomisk – denne første gang er det Trops spejdernes tur til Norge i sommerferien.
Running Dinner afholdes  den 21. september kl. 17.00 Alle er hjertelig velkomne - unge som gamle - singler som par. Vi håber, rigtig meget I har lyst til at være med til at skabe en hyggelig og sjov aften.
Kl. 17.00 mødes vi på Lykkes Plads – her får alle en konvolut med adressen på det sted I skal spise hovedret. Efter ’afsløringen’ kører man direkte til lokationen. Kl. 18.15 får du/I besked på hvor I skal spise desserten kl. 18.30
Værterne skal både lave hovedret og dessert, men til 2 forskellige hold gæster. Hvert hold består af ca. 8 personer i alt.

Tilmelding sker ved at Mobilepay til 300 pr. husstand/ 150 pr. enlig til 7176XP

Samtidig sendes en sms til 40256437 om I ønsker at være gæst eller vært.

Ønsker du/I at være vært skal I ikke betale for at deltage, men betale for maden til jeres gæster (husk at sende sms herom).
Giv jer selv en hyggelig aften - lav noget nemt mad:-) Gæsterne medbringer selv en pose drikkevarer til maden og sørger selv for al transport aftenen igennem.
Seneste tilmelding onsdag den 3. sept. 2023 Har du spørgsmål til dette sjove arrangement, så ring til Line 40256437

Mange hilsner fra Vibeke, Agnethe og Line

 

onsdag 13 sep 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 1935 gange