Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Husk det er i dag kl. 14.00: Indvielse af cykelsti

Søndag den 11 juni kl. 14.00

 

Nu skal vi endelig indvi vores nye cykelsti, langs Debelvej med start ved kirkens parkeringsplads til skoledistriktet ved Nåbjerg. Vi fejrer det på p – pladsen bag kirken.

Søndag den 11 juni kl. 14.00

Der vil blive klippet den røde tråd, taler af politikker Preben Friis - Hauge og cykelsti udvalget. De som har lyst må gerne cykle en lille tur, inden vi byder på øl, vand, kaffe og kage.

Der vil være sjove cykle konkurrencer for børn, og selvfølgelig en lille quiz til de voksne, så tá  familie, venner og naboen med.

Cykelsti hilsen

Sogneforeningen og

Lone, Jesper, Jens Marinus, Laurids

onsdag 7 jun 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 2090 gange