Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerOutrup Kultur & IdrætscenterOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningOplevelserMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitVærd af se omkring OutrupPlaner/projekterOutrup Udviklingsplan 2020 Varde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Dine STEARINLYS STUMPER kan gøre en forskel

Støt Ukraine

Dine STEARINLYS STUMPER kan gøre en forskel 

Hos Axelgaard har vi to søde og dygtige ukrainske piger ansat. I går da vi alle var samlet på Klitgaarden fortalte de at stearinlys stumper, der hældes i gamle dåser, kan gøre en forskel for dem, der lige nu opholder sig i Ukraine uden strøm og varme.

Derfor vil vi gerne opfordre alle i lokalområdet til at komme på Outrup Golfbane med deres stearinlys stumper, så vi sammen kan hjælpe med at sende LYS og VARME til Ukraine.

Vi stiller en beholder ved indgangen til klubhuset og håber at rigtig mange vil kigge i skabe og skuffer og aflevere det stearin de har hos os.

torsdag 24 nov 2022 - Ole Frank Jessen
Vist: 76 gange