Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerOutrup Kultur & IdrætscenterOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningOplevelserMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitVærd af se omkring OutrupPlaner/projekterOutrup Udviklingsplan 2020 Varde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

God boligstandard i Outrups opland

,

Tog lige en rundtur i Outrups opland i dag med henblik på at fotografere nyere Stuehuse ved landejendomme som er bygget  de sidste op til  ca. 30-35 år.
Det blev til 29 billeder, måske der er smuttet en enkelt.
Samtidig med at rigtig mange af de øvrige ejendomme løbende er blevet renoveret, vidner det om at det slet ikke står så dårligt til med boligstandarden i landområderne ved Outrup og det er jo dejligt at se.

Se galleri HER 

fredag 2 dec 2022 - Ole Frank Jessen
Vist: 730 gange