Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerOutrup Kultur & IdrætscenterOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningOplevelserMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitVærd af se omkring OutrupPlaner/projekterOutrup Udviklingsplan 2020 Varde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Regulering af Råger

Påbegyndes 15. januar

 

Outrup jagtforening vil i lighed med sidste år også i 2023 foretage regulering af Råger i området Engparken Debelvej og i Anlægget.

Da Rågen er beskyttet er der ikke normal jagttid på fuglen, der skal derfor søges om tilladelse til at regulere bestanden.

Rågen er en ret smart fugl, den yngler tæt ved byer da dens naturlige fjender som er Stor Hornugle, Duehøg og Vandrefalk alle er sky fugle som ikke kommer tæt på menneskelig aktiviteter, derfor er Rågen godt beskyttet ved byerne.

Jagtforeningen har fået tilladelse til at begynde reguleringen af voksne fugle fra  15. januar til 15. marts og igen i perioden 1. maj til 15. juni hvor det er ungerne der reguleres.

Vi vil løbende her på siden følge udviklingen af reguleringen.

lørdag 15 jan 2022 - Ole Frank Jessen
Vist: 480 gange