Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Lokal fodbold talent

Spiller i Danmarksserien for Varde IF

Varde IF fra danmarksserien arbejder med en langsigtet målsætning om igen at blive divisionshold. Strategien er en satsning på udvikling af unge talenter, en af disse er   lokale  Sebastian Østergaard Kargo Larsen.

 Sebastian  startede sin fodboldkarriere i Outrup Boldklub/Blaabjerg BK, derefter 5 år med elitefodbold i EFB hvor han startede på U-12 holdet og tog  hele turen op til U-17.

Efter en kort tur tilbage til Blaabjerg BK skiftede han for et år siden til Varde IF´s hold i danmarksserien hvor det indtil videre er blevet til flere kampe på førsteholdet.

Med sine kun 18 år har Sebastian tiden for sig og det bliver rigtig  spændende at følge hans udvikling fremover.

Se Billede serie HER

søndag 18 dec 2022 - Ole Frank Jessen
Vist: 1100 gange