Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloFrello PladsOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Stor succes med fællesmøde

Med mange aktiviteter i støbeskeen

Tirsdag aften havde Sogneforeningen indbudt alle foreninger i Outrup til fællesmøde med håb om en god start på året 2023 hvor de forskellige kunne orientere om hvad de havde i støbeskeen af arrangementer  hen over året og drøfte muligheder for evt. samarbejde og koordinering, ikke mindre end 37 personer havde tilmeldt sig mødet.

Aftenen startede med et indlæg Af Claus Dixen Møller fra Frivillighuset i Varde der fortalte om deres arbejde og foreningers muligheder for at bruge huset til møder m.m.

Derefter fortalte Agnethe Østergård om Sogne Foreningens arbejde, og så var der frit slag for indlæg fra de fremmødte.

Lille udsnit af emner der kom på bordet i løbet af aftenen

Valg til Blåbjerg udviklingsråd.
Havefest i anlægget
Evt. ny Outrup bog.
Otto Frello plads ved Hennevej og sammes 100 års fødselsdag 2024
Speedway Klub og hallens 50 års jubilæum
Skole og Børnehavens venner
Juletræsfest og Torvedag
Hvordan får vi de mange nye udlændinge der har bosat sig i Outrup til at deltage i vores foreningsliv.
Hjemmeside, infostandere og opdatering af fælles kalender

Alt i alt en rigtig god aften der viser at det frivillige foreningsliv lever i bedste velgåënde i Outrup og det blev besluttet at fællesmødet skulle gentages i 2024.

onsdag 11 jan 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 883 gange