Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloFrello PladsOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Åbning af nyt af kulturhus og bibliotek .

Ved Blaabjergskolen i Nr. Nebel

I dag var der åbning af et  nyt kulturelt samlingspunkt i  Nørre Nebel da Kulturhus og Bibliotek blev indviet.

Nørre Nebel Kulturhus og Bibliotek ligger sammenkoblet med Blåbjergskolen i Nr. Nebel på Søndre Allé 18A, i Nr. Nebel.

I de nye bygninger er et skolebibliotek og et folkebibliotek slået sammen til et fællesbibliotek, hvor både skoleelever og borgere vil få glæde af de nye rammer. Samtidig rummer stedet lokaler til den lokale ungdomslub, musikskole, lokalhistorisk arkiv og ikke mindst faciliteter til foreninger, foredrag og andre kulturelle arrangementer.

Også Borgerservice får et decentralt kontor, hvor det blandt andet er muligt at bestille tid til fornyelse af pas og kørekort. Endelig får turister glæde af en tavle ved indgangen med turist information.

Se billeder HER

torsdag 12 jan 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 748 gange