Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Foredrag med Marianne Gade

25. januar kl. 10.00 i Kulturhuset Nr. Nebel

Menesker og steder, drøm og virkelighed

I efteråret 2022 udkommer Marianne Gades seneste bog "Island - mennesker, steder og de usynlige", som er en personlig beretning om mødet med Island og menneskene dér.

Marianne stammer selv på mødrene side fra Island, og med udgangspunkt i sommerhuset ved Den Gyldne Cirkel og med tyve års kendskab til området og landet, skildrer hun det islandske samfund økonomisk, socialt og politisk med rødder tilbage til sagatiden.

Islændingene er realistiske fantaster i et land, hvor drøm og virkelighed hele tiden blandes sammen. Virkeligheden er ifølge mange islændinge forankret i teknologi og markedsøkonomi, der lever i parallelverdener til vores. Men hvordan går det til, at en befolkning på godt 364.000 klarer sig forrygende og i den grad kan overpræstere både økonomisk og sportsligt? Hvor får de kræfterne fra? Det vil Marianne Gade forsøge at forklare i sit foredrag.

I samarbejde med ÆldreSagen.

Køb billetter her 

 

 

søndag 15 jan 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 216 gange