Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmSportsbillederLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Arbejdsgruppe for Mejerigrunden

Skal du være med ???

Hvad skal der ske på Mejerigrunden og er det noget lokalbefolkningen skal have indflydelse på.

Outrup Sogneforening vil gerne invitere  alle, unge som gamle, der kunne have interesse i at være med i en arbejdsgruppe der kunne komme med ideer og indspark til hvad der skal være på grunden i fremtiden.

Sogneforeningen forestiller sig en arbejdsgruppe på 8-12 personer der ser positivt på fremtiden, gerne unge som senior og fra hele sognet, land som by.

Har du lyst til at være med så send en mail til agnethen@gmail.com senest 1. april, så vil der senere komme info om hvornår arbejdsgruppen mødes.

På vegne af Outrup Sogneforening

Agnethe Nielsen

fredag 10 mar 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 780 gange