Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloFrello PladsOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Arbejdsgruppe for Mejerigrunden

Skal du være med ???

Hvad skal der ske på Mejerigrunden og er det noget lokalbefolkningen skal have indflydelse på.

Outrup Sogneforening vil gerne invitere  alle, unge som gamle, der kunne have interesse i at være med i en arbejdsgruppe der kunne komme med ideer og indspark til hvad der skal være på grunden i fremtiden.

Sogneforeningen forestiller sig en arbejdsgruppe på 8-12 personer der ser positivt på fremtiden, gerne unge som senior og fra hele sognet, land som by.

Har du lyst til at være med så send en mail til agnethen@gmail.com senest 1. april, så vil der senere komme info om hvornår arbejdsgruppen mødes.

På vegne af Outrup Sogneforening

Agnethe Nielsen

fredag 10 mar 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 1037 gange