Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Brian Møller Skydt – Region Varde Elitesport

Kom nu med det gode vejr så vi kan komme igang

Jeg glæder mig helt vildt til sæsonen skal i gang for nu skal vi have alle vores forberedelser og planlægning forløst.
Det bliver et fantastisk speedway år, det føler jeg mig sikker på.
Hvem bliver årets største overraskelse?? Jeg må nok sige at jeg har et godt øje til vores gode kolleger i GSK Liga, og jeg tror de vil tage fusen på mange af de andre hold.
Jeg forventer at Patrick Hansen genrejser sig og lægger et rædsels år bag sig. Jeg tror han kommer til at score mange point for sit hold.
Jeg synes også vores egen Tim Sørensen ser skarp ud, og jeg tror han bliver svær at løbe om hjørner med i år. Han vil komme til at tage points fra mange kørere med højere snit end han selv har for han har forberedt sig til mindste detalje, og der er styr på alt fra A-Z
Ift. de unge talenter har jeg et godt øje til Rune Thorst og Chris Wænnerstrøm som jeg tror vil få deres gennembrud i år.
Og så glæder jeg mig bare helt tosset til at følge vores egen Nicolai Heiselberg. Jeg tror han vil bygge videre på sin udvikling og jeg forventer en flot sæson til Nicolai.
Hvem bliver top og bund, uha den er svær for alle hold ser spændende og stærke ud, og det handler i høj grad om at ramme plet med de udvalgte hver uge.
Toppen bliver hård for mange hold vil slå hinanden på kryds og tværs.
Mit eget hold sprudler med talent og dygtige kørere og med tilgang af 5 kørere der alle super gerne vil hinanden tror jeg vi får medvind i 2023.
Jeg tipper på en jysk finale med deltagelse af SES Vojens, GSK Liga, Holsted Tigers og os selv RVE.
Vi ved at på dagen kan alt ske, og RVE vil kæmpe med om de øverste placeringer og meget gerne hive metal med hjem.
KOM NU MED DET GODE VEJR SÅ VI KAN KOMME IGANG.
onsdag 22 mar 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 324 gange