Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupLokal sportNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Udarbejdelse af lokalplan for tre solceller projekter i Outrup indstilles til godkendelse.

Lokalplan for projekt i Vittarp i 2023

Politikerne i Plan & Teknik udvalget indstiller til Byrådet at der udarbejdes lokalplan for 3 solceller projekter i Outrup.

Et projekt i Vittarp på 206 ha i området hvor din forsyning i øjeblikket er i gang med at lave vandboringer til forsyning af Varde by, foreslås det at der udarbejdes lokalplan allerede i 2023.

Ligeledes indstilles det at der i 2025 laves lokalplan for yderligere 2 områder i Outrup, 223 ha. i Bækhuse og 196 ha. ved Nymindegabvej.

torsdag 23 mar 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 887 gange