Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Vi har brug for lidt hjælp

Til Outrup-aktiviteter til sommerens VAKS program

Hej med jer.
Vi har brug for lidt hjælp - Line og jeg er ved at samle nogle Outrup-aktiviteter til sommerens VAKS program.
VAKS er et tilbud til børn i Varde kommune, hvor de kan komme ud til forskellige aktiviteter - Vi ser det lidt som en chance for at tiltrække flere til den kommende sæson, -vi har en kæmpe mulighed for at vise hvad vi kan i Outrup.
Aktiviteterne kan være en enkelt time, en halv eller en hel dag - det bestemmer de der står for aktiviteterne. Det skal bare være sjovt!!
Men hvad skal de aktiviteter være - og har I eller nogen I kender lyst til at bruge nogle timer på at give byens og kommunens børn (bh.kl. til 10 kl.) en fed oplevelse i sommerferien? Aldersgruppen bestemmer man selv.
VAKS foregår i ugen 26 og uge 31.
Vi vedhæfter lige et tidligere program som inspiration og vi har også skrevet nogle ideer herunder...

Ideer:
Wellness
Battle
Glidebane
Spring udenfor
Jump ude
Kroket
Billard
Mørkebadminton
Spring
OL
Løb
Klatring
Hockey/floorball
Yoga
...
Vi har brug for at svar allerede i denne uge, da der snart er tilmeldingsfrist.
Skriv en PB til os hvis I har spørgsmål eller en ide.
Vi håber på at det bare vælter ind med fede ideer og initiativer.
Line Mølholm Egsgaard Nina Arnth  Stampe 
tirsdag 9 maj 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 278 gange