Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Alle de frivillige i gennem 50 år

Uden dem ingen Speedway

I morgen, torsdag fejrer Speedway i Outrup deres 50 års jubilæum, det sker med en reception som afholdes på banen kl. 17.00.

Jeg besøgte selv banen for første gang en sommeraften i 1976, vi havde lidt udfordringer med at finde hvor banen lå, men for enden af en markvej med 2 hjulspor fandt vi banen.

Dengang var det ikke nogen stor og forkromet bane, men folkene bag var stolte af det de på det tidspunkt havde opnået.

Ikke for at fremhæve nogen frem for andre, men jeg husker tydeligt 3 personer fra Outrup jeg mødte denne aften, det var Ole Hansen og Jens og Kjeld Lund,

De var alle tre på banen med deres cykler for at træne.

Kjeld er ikke blandt os mere, med de to andre er fortsat aktiv inden for sporten

Når man tænker tilbage på banen som den var dengang, og så ser  hvilken fantastisk flot anlæg Speedway klubben kan præsentere i dag, og tænker på det kæmpe store stykke arbejde, der er gjort løbende i alle de 50 år banen og klubben har eksisteret, og ser på hvordan man fortsat bygger på med udvidelser og forbedringer.

Ja så må man bare lægge sig fladt ned, i respekt over det kæmpestore arbejde hundredvis af frivillige, godt ført an af nogle vedholdende Fyrtårne i klubben, har gjort gennem årene og fortsat gør hver eneste dag året rundt.

 

Kære alle frivillige i Outrup/Region Varde Speedway

Det  i har præsteret og fortsat præstere er ikke bare stort,

Det er KÆMPE-KÆMPE  STORT 

Tillykke med jeres jubilæum

Se billeder af nogle af de mange frivillige fra sidste løb 

   

onsdag 17 maj 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 981 gange