Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupLokal sportNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Orten Plantage

Har du set Sognestenen? Leg turist i dit ejet nærområde

 Orten Plantage ejes af et anpartsselskab. Plantagen er på 302,5 ha fredskov med bevoksning af bl.a. gran, lærk, eg og bøg.

Plantagen en lang, smal skov med en del fredede gravhøje. Plantagen er godt 100 år gammel, og ser man på, hvad der vokser her, bemærkes det, at gamle nåletræsbevoksninger bliver udskiftet med nye med indblanding af løvtræer.

Følges Mastrupsvej 500 meter nordpå, kommer du til en sten, der fortæller, at her mødtes 4 sogne Lunde, Outrup, Varde Bysogn og Varde Landsogn.

Følger du vejene i god ro og orden, så ønsker vi dig en god tur.

Orten Plantage ApS

onsdag 17 maj 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 241 gange