Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupLokal sportNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Weekendens pinse program:

Mandag kl. 14.00 er der fællesgudstjeneste for de syv sogne på Bjergvej

Weekendens pinse program:
Søndag kl 9.00 i Lunde - grundet fjernvarme nedgravning er det i dag nødvendigt at gå i kirke hvis du kommer ad Lundtangvej - da er ikke muligt at komme til p-plads. Måske er det anderledes på søndag?
Søndag kl 10.30 i Outrup kan du køre og gå lige til døren.
Mandag kl. 14.00 er der fællesgudstjeneste for de syv sogne, se sted i kirkeblad, Bjergvej, Nr. Nebel, Naturskovpladsen.
Gå i øvrigt en tur til kirkerne og se hvor smukke nykalkede de er blevet.
Tak til frivillige, ansatte og menighedsråd for at gøre en kæmpe indsats for kirken.
torsdag 25 maj 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 259 gange