Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Dialog møde om Solcelle projekt i Vittarp

Onsdag den 14. juni kl. 19.00 i Outrup Idrætscenter

Efter sparring med udviklingsrådene for Blaabjerg og Varde opland, indkalder Varde kommune til et indledende fællesmøde, der skal give et overblik over planlægningsprocessen omkring et solcelle anlæg i Vittarp.

På mødet vil lokalrådets beboere få mulighed for og komme med input til planlægningsprocessen.

Det er din mulighed for tidligt i processen at sige, hvad Varde kommune skal være opmærksom på i planlægningen af projektet.

Program

1. Velkomst ved Trine Lyhne chef for Plan og Gis i Varde kommune

2. Orientering om den igangsatte planlægningsproces og det foreslående solcelleprojekt ved Vittarp.

3. Del dine ønsker, spørgsmål og bekymringer

4. Hvad sker der nu

 

Mødet skal bruges til at få italesat ønsker, hensyn og bekymringer, som der måtte være fra lokalområdets beboere til projektet. Senere vil der komme både debatoplæg og høringsproces.

onsdag 7 jun 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 880 gange