Menu

Menu

ForsideOtto FrelloThomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagFrelloNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Fælles møde om Otto Frellos 100 års fødselsdag

Outrup kan godt glæde sig til et spændende år 2024

Tirsdag d. 6. Juni blev der holdt et spændende møde om hvordan vi her i byen kunne tænke os at fejre Otto Frello der i 2024 kunne være fyldt 100 år. 
Det var Otto Frello gruppen der inviterede til idéudveksling og der var et flot fremmøde - og ideer var der mange af. Der blev brainstormet om næste års fejring, og der er nu plantet frø til videre arbejde . 
Outrup kan godt glæde sig til et spændende år 2024. 
onsdag 7 jun 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 1116 gange