Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupLokal sportNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto: Sports.Foto.Varde

Ny Facebook gruppe samler sporten i Varde Kommune

Det kæmpe store arbejde, de mange frivillige ildsjæle dagligt gør for idrætten i kommunen, og de fantastiske præstationer vores mange dygtige idrætsudøvere præsterer året rundt, fortjener al den opmærksomhed vi kan give dem.

Lokal Sport Varde, er en ny Facebook gruppe, hvor vi ønsker at skabe et fælles forum, hvor vi samler omtale af sports- og idrætsaktiviteter i Varde Kommune fra ung til gammel, bredde og elite.

Varde Kommune er et sted hvor den brede folkelige idræt trives i bedste velgående, men samtidig også en kommune der kan være med på eliteniveau i forskellige idrætsgrene både hos ungdom og voksne.

Så har din forening et arrangement eller tilbud i ønsker at gøre opmærksom på, eller har i afholdt et arrangement eller kamp/stævne  i vil fortælle om, så brug endelig siden og del gerne opslag fra jeres egne sider.
 
Det kæmpe store arbejde, de mange frivillige ildsjæle dagligt gør for idrætten i kommunen, og de fantastiske præstationer vores mange dygtige idrætsudøvere præsterer året rundt,  fortjener al den opmærksomhed vi kan give dem.

Håber I vil være med til at bruge siden, og hjælpe til med at gøre reklame for gruppen, så vi kan  få så mange medlemmer i gruppen som muligt og dermed skabe mest mulig synlighed for Sport og Idræt i Varde Kommune.

Med venlig hilsen

Ole Frank Jessen

Link til Lokal Sport Varde 

torsdag 13 jul 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 1347 gange