Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupLokal sportNaturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Startskuddet på arbejdet med Kommuneplan 2025

Torsdag d. 14. september kl. 17:30 – 19:00

I forbindelse med den offentlige høring af planstrategien og startskuddet på arbejdet med Kommuneplan 2025 inviteres udviklingsrådene til et møde omkring planstrategien og udvikling af lokalsamfundene. En dagsorden er vedhæftet i denne mødeindkaldelse.
Mødet afholdes på Varde Kommunes Rådhus, Bytoften 2, 6800 Varde.
Torsdag d. 14. september kl. 17:30 – 19:00 i den lille kantine. På mødet deltager medarbejdere fra Varde Kommunes planafdeling.
I er velkomne til at invitere repræsentanter fra lokalsamfundene som ønsker at deltage i mødet .

I må gerne melde ind senest mandag d. 11. september hvor mange i ønsker at deltage til

Med venlig hilsen
Mia Vibe-Hansen Byplanlægger

torsdag 7 sep 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 417 gange