Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

Skab julemagi med naturens materialer

Opdag julens skønhed på ny med naturlige dekorationer på Klinting Gl. Skole.

INSPIRATION TIL JULEDEKORATIONER FRA NATUREN 

Gør dig klar til at omfavne julens skønhed på en helt ny måde!

Dato: 19. november 2023
Kl. 14.00

Vi inviterer dig til en hyggelig eftermiddag på Klinting Gl. Skole, hvor vi udforsker naturens skatkammer og finder de perfekte elementer til smukke juledekorationer. 

Under kyndig vejledning fra vores erfarne dekoratør, Bente, vil du lære, hvordan du kan skabe unikke dekorationer med fund fra naturen. Vi dykker ned i dekorationsteknikker og deler tricks og tips til at forvandle enkle materialer til fantastiske kreationer.

Julen er den perfekte tid til at bringe naturen ind i dit hjem og skabe en stemning af varme og hygge. Lad dig inspirere til at gøre din jul endnu mere speciel og personlig med smukke, hjemmelavede dekorationer.

Adresse: Klintingvej 100, 6830 Nr. Nebel

Tilmeld dig på mail til Karina@AXELGAARD.org Prisen er 100kr. pr. person inkl. Glögg og Æbleskiver.

Tag din ven eller nabo med, og lad os sammen skabe julemagi med naturens materialer. Vi glæder os til at se dig! 

#Juledekorationer #JulIFællesskab #InspirerendeJul #HjemmelavetJul

BEMÆRK - Der er kun 20 pladser til dette arrangement.

torsdag 26 okt 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 454 gange