Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideMidlertidig webmasterNyheder og kalender
Outrup
Foto:

SPAR Købmand Hansen støtter elitesport

Købmand Hansen og partner bidrager med 25.000 til lokalsporten

SPAR Købmand Hansen & KFI bakker op om
Region Varde Elitesport.

Gennem mange år har Købmand Hansen, Henne Strand været en af de tro støtter og samarbejdspartnere i Region Varde Elitesport, og det har speedwaysporten med udgangspunkt i Outrup igen nydt godt af.

Således har SPAR Købmand Hansen i samarbejde med KFI netop sponseret kr. 25.000 til Region Varde Elitesport. Et kærkomment bidrag, der er med til at sikre Region Varde Elitesport et godt økonomisk fundament og afsæt til fremtiden.

Uden den opbakning i lokalsamfundet ville det unægteligt være svært at drive en frivillig idrætsklub som Region Varde Elitesport.

En kæmpestor tak skal der derfor lyde til købmand Carsten Holmegaard Hansen og butikschef Jørgen Olsen fra SPAR Købmand Hansen i Henne Strand.

 

tirsdag 21 nov 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 153 gange