Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

I hjertet af Outrup finder man en begivenhed, der forener sport og tradition i juletidens ånd. Byen, kendt for sin stærke gymnastik traditioner, åbner armene for gymnastikentusiaster og fællesskabssøgende borgere hvert år, når kalenderen siger tredje juledag.

Arrangøren, Outrup GUB , har med omhu vedligeholdt denne tradition gennem mere end otte årtier. Fra de beskedne begyndelser på det lokale Outrup Hotel til den nutidige og livsbekræftende opvisning. Alle er velkomne til at deltage og opleve en aften, hvor gymnastik og fællesskab er i centrum, et slogan der klinger gennem samfundet med julespirit og solidaritet.

 

søndag 10 dec 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 419 gange