Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Video:

Gymnastikhold forener sport og kulturarv

Unge gymnaster og veteranmusikere skaber fælleskab og tradition ved festlig juleafslutning.

Gymnastikholdet DGI Sydvest JTH Blåbjerg, som favner unge fra 6. klasse op til 17 år, har et højt ambitionsniveau med regelmæssige træningsaftener hver mandag i Outrup Kultur & Idrætscenter. Disse møder har et klart mål: at stå knivskarpe, når tæppet går for deres debutopvisning 3 juledag i Outrup.

Til deres juleafslutning i aften blev holdet ledsaget af hjertevarm spillemandsmusik, og den traditionelle folkedans blev genoplivet på imponerende vis af det yngre segment, der greb danseinstruktørernes anvisninger på stedet og fik aftenen til at stråle af fællesskab og den gamle musiktradition. Musikanterne, hvor flere kunne betragtes som godt voksne, formåede at levere en autentisk oplevelse af folkemusik, der gik hånd i hånd med gymnastikholdets energi og vilje til at bringe kulturarven videre.

At DGI Sydvest JTH Blåbjerg kan koble sport og kultur sammen, sætter en tyk streg under holdets unikke kendetegn og deres bidrag til lokalsamfundets liv.

foto: Sports.foto.Varde

mandag 18 dec 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 804 gange