Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Herreligaens nr. 2 møder Blåbjerg HK i Santander Cup's 4. runde

En aften i håndboldens tegn venter, når Blåbjerg HK (DSH) tørner sammen med Fredericia Håndboldklub fra toppen af Herre Håndbold Ligaen i den prestigefyldte Santander Cup. Kampen fløjtes i gang torsdag den 25. januar kl. 20.00, og det lokale Outrup Kultur- og Idrætscenter forventes at danne rammen om en livlig og intens atmosfære.

Publikum har desuden muligheden for at støtte de unge talenter, da U15PA også er i aktion den samme aften. De går på banen kl. 18.30 og skal kæmpe mod Team Vest/Varde HK. Så det er oplagt at gøre aftenen til en håndboldfest ved at støtte begge hold. Blåbjerg HK og hele håndboldfællesskabet håber at se mange tilskuere til disse spændende opgør.

Mød op og støt de lokale hold!

onsdag 24 jan 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 472 gange