Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningErhvervErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenOutrup ErhvervsinvestForsyningsselskaberAnnoncører her på sidenGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnOtto FrelloSognefilmLinks til videoer fra OutrupForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Vindere af Blåbjerg HK`s julekalender skal hente præmier torsdag

Afhent dine gevinster 11. januar i Outrup.

Glæden fortsætter ind i det nye år for de heldige vindere af Blåbjerg HK's julekalender. Klubben annoncerer nu, at præmierne kan hentes i hallens  cafeteria i Outrup. Den spændende udleveringsbegivenhed finder sted den 11. januar 2024, mellem kl. 18 og 20.

Vigtigt at notere: Skulle man være forhindret i at dukke op på denne dato, går gevinsten tilbage til Blåbjerg HK. Dette giver en ekstra god grund til at sætte kryds i kalenderen og sørge for at deltage.

Det er med stor taknemlighed, at klubben sender en hjertelig tak til alle sponsorerne, som bidrog med gavmilde donationer til julekalenderen. Deres generøsitet er med til at holde klubånden og fællesskabet levende.

 

onsdag 10 jan 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 283 gange