Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Mandeklubbens onsdags-hygge i Outrup

Samlingspunkt for pensionerede: Mad, kaffe og livshistorier i Møllegårdens hjerte.

Hver anden onsdag formiddag forvandles Møllegården til et samlingspunkt for samvær og fortællinger, når en gruppe pensionerede mænd mødes for at dele mad, kaffe og livserfaringer. Fra klokken 10 til 12 vrimler det med anekdoter og venskabelig hygge, mens de diskuterer emner fra nær og fjern – alt sammen centreret om Outrup Sogns små og store begivenheder.

Kaffen, der serveres som en essentiel del af sammenkomsten, kan nydes for en beskeden sum på 25 kroner. Mandeklubben, som er åben for nye medlemmer, vægter det sociale fællesskab og den gode stemning, som florerer i lokalet.

Hvis mandeklubbens hyggelige onsdagsarrangementer lyder som noget for dig, tøv ikke med at tage kontakt til Preben Olesen på tlf. 21630886 for at høre nærmere. Et simpelt opkald kan være starten på mange gode onsdagsformiddage i godt selskab.

mandag 10 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 298 gange