Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Lea og Steen fra Frello Gruppen Foto: Ole Frank Jessen

Outrup fejrer Frello med statue

Byens hjerte pulserer: Lokalsamfund hylder malerikon med statue og sang.

En af de mest mindeværdige formiddage i de godt 40 år, jeg har boet i Outrup, oplevede jeg i dag, da Frello Gruppen fejrede den lokalt fødte maler Otto Frellos 100-års fødselsdag og samtidig indviede den nye Otto Frello Plads med en flot statue af kunstneren. Fællessang og velkomst af Frello Gruppen ved Steen Bjerrum gik forud for, at Thomas Frello fortalte om sin fars ungdom i Vestjylland og voksenliv i København, hvor Frello boede det meste af sin tilværelse. Herefter var der afsløring af dagens overraskelse, en statue af Otto Frello lavet af kunstneren Paul Ranslet. Statuen er skænket af Poul Erik Beck Fonden. Efterfølgende var der indlæg af Mette Kristensen fra fonden og af Paul Ranslet, der fortalte om tilblivelsen af statuen.

Borgmester Mads Sørensen afsluttede talerækken. Derefter var der Frello-kage og pølser til de fremmødte, og dem var der mange af. Efter flere dage med kraftig regnvejr, var der i dag optimale forhold til arrangementet, og pladsen osede af en helt særlig stemning, deltagerne sent vil glemme.

Herfra skal der lyde en særlig tak til Lea, Anne Mette og Steen fra Frello Gruppen. Den store indsats, I har ydet de sidste 5 år, har ganske enkelt forandret vores by.

galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri

Link til billeder af Jørn Peder Adolphsen

https://cloud.onlime.dk/s/090d93080cdbaac4ec888271fe9ceea7955

lørdag 6 apr 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 1255 gange