Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Mathias Morsing ved opvisningen i Esbjerg Foto: Sports.foto.Varde

Outrup-gymnast imponerer på Danmarksturné

Mathias Morsing stråler som gymnastikstjerne under landsdækende turne.

Mathias Morsing, opvokset i Outrup, er i øjeblikket på Danmarksturné med DGI's Verdenshold, efter at have været på tur med holdet i Tyskland, Luxembourg, Singapore, Malaysia, Sydkorea, Australien, Mexico, Argentina, Uruguay, Sverige og Norge.

I aftes gav Mathias og holdet deres femte opvisning på deres DK Tour 2024 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Mathias startede med at dyrke gymnastik i Outrup GUB omkring samme tid, som den nye springhal blev bygget, og det stod hurtigt klart, at han havde et talent for især springgymnastik ud over det sædvanlige. Mathias legede og udforskede konstant grænser på airtrack og i stor trampolinen, samtidig med at han var en god og vellidt kammerat i hallen.

Han har haft gode oplevelser med gymnastikken, blandt andet en rejse til Mexico med Ollerups Elitehold, men kulminationen på hans gymnastikrejse var udtagelsen til DGI's Verdenshold, og i aftes viste Mathias sig frem ved opvisningen i Esbjerg som en af de absolut bedste på holdet - en yderst værdig repræsentant for den brede, folkelige gymnastik i Danmark.

Barndomsforeningen Outrup GUB var også repræsenteret ved opvisningen; gymnastikafdelingen havde som afslutning på sæsonen 2023-24 inviteret udvalgsmedlemmer og instruktører som tak for indsatsen.

galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
onsdag 17 apr 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 782 gange