Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Stefanie Lose ved Grundlovsmødet i Lunde Foto: Ole Frank Jessen

Grundlovsmøde i Lunde med Lose

Trods regn, samledes mange til tale om politisk polarisering og klimavenlig omstilling.

Et halvt hundrede personer havde trodset det lidt ustadige vejr og valgt at deltage i Grundlovsmødet i præstegården i Lunde, arrangeret af Lunde-Outrup menighedsråd. En regnbyge stoppede præcis, da arrangementet begyndte, så det var jo fin timing. Efter fællessang og et musisk indslag fra de fem klarinetter var der pause, hvor der kunne købes pølser og brød fra Tistrup Slagtehus.

Klokken ca. 18.45 gik økonomiminister og næstformand for Venstre Stefanie Lose på talerstolen for at holde årets grundlovstale, som bl.a. omhandlede den øgede polarisering ikke bare i samfundet, men hele verden, udfordringerne med en klimavenlig omstilling af dansk landbrug, EU-valget og til sidst vigtigheden af forenings-Danmark, som efter Loses mening binder hele vores samfund sammen.

Talen var Stefanie Loses femte i dag inden turen gik til Hennegård for dagens afsluttende grundlovstale, så det at være minister og politiker er ikke et 37-timers job.

galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
galleri
onsdag 5 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 456 gange