Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto: Sports.foto.Varde

Janni Arnth i DBUs landsholdskomite

Tidligere Outrup og Varde spiller skal styrke dansk fodbold med erfaring og viden

Janni Arnth  i DBU Landsholdskomite
Der er nyt ansigt i Landsholdskomiteen. Her er tidligere landsholdsspiller Janni Arnth nyt medlem. Hun skal sammen med resten af Landsholdskomiteen blandt andet arbejde for at sikre, at dansk fodbold er konkurrencedygtige på både kompetencer, set-up og matchning.

Janni Arnth, med 93 landskampe i bagagen, glæder sig til at bidrage i arbejdet for at styrke dansk landsholdsfodbold:
”Jeg ser frem til at støtte Landsholdskomiteens arbejde. Med min baggrund som professionel fodboldspiller er jeg ikke i tvivl om, at jeg har masser af viden og erfaring at bidrage med, så vi sammen kan være med til at styrke både talentudvikling, u-landshold og ikke mindst Kvinde- og Herrelandsholdet,” udtaler Janni Arnth.


Flere kvinder i dansk fodbold
Med blandt andre Lene Espersen og Janni Arnth som nye medlemmer består 34 procent af DBU’s komiteer og udvalg nu af kvinder baseret på de medlemmer, som DBU’s bestyrelse selv udpeger.

 

fredag 28 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 545 gange