Menu

Menu

ForsideOtto FrelloOtto Frello Tour-kunst i stor størelseFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederBo i OutrupFakta om OutrupOutrup KortProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto: Sports.foto.Varde

Sæsonen slutter for Region Varde

Trods sidsteplads har Region Varde Elitesport skabt store oplevelser på Varde Motor Arena.

Sæsonen er slut for Region Varde Elitesport. Det blev en kendsgerning, efter at holdet i aftes på Varde Motor Arena tabte hjemmematchen til Grindsted med 44-39. Det var på forhånd også en uoverkommelig opgave, da det lokale hold skulle have vundet med hele 17 point for at tage semifinalepladsen fra Sønderjyske. Dermed må vi konstatere, at sæsonen ikke er gået, som mange havde håbet. Forventningerne var optimistiske inden sæsonstart med det hold, klubben havde fået sat sammen, men med en stribe af skader og uheldige omstændigheder sluttede Region Varde på sidstepladsen i ligaen.

Men alligevel er det blevet til mange gode oplevelser på Varde Motor Arena, og med godt vejr til alle løb var opbakningen fra publikum stor lige til det sidste. Klubben kan bryste sig af at have de suverænt største tilskuertal i hele ligaen, og med over 400 spisende gæster i teltet til næsten alle løb har klubben virkelig fået skabt en flot baneanlæg og et koncept, der spiller max. Så håber vi bare på lidt bedre sportslige resultater til næste år. Tak til klubben for gode oplevelser og ikke mindst alle de mange frivillige for en kæmpe indsats.

Foto: Sports.foto.Varde

fredag 30 aug 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 544 gange