Menu

Menu

ForsideOtto FrelloOtto Frello Tour-kunst i stor størelseFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederBo i OutrupFakta om OutrupOutrup KortProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Ny HERRETRÆNER i Blåbjerg HK:
...Torben Mølsted!

Vi er utroligt glade for at kunne præsentere Torben Mølsted som vores nye træner for herretruppen. Torben starter allerede på onsdag, og vi ser frem til at få ham ombord!

Torben har en imponerende baggrund som både spiller og træner med masser af erfaring fra øverste hylde, herunder:

  • Tidligere professionel målmand: Spillede i den tyske 2. Bundesliga for HSG Reinhardswald
  • Trænererfaring: Han har stået i spidsen for flere stærke hold, herunder 2. divisionsholdene i Ansager og Team Esbjerg.
  • Kredstræner (målmandstræner) i Jysk Håndboldforbund - kreds 7: Her har han udviklet unge talenter.

Torben er ikke et helt ukendt ansigt i klubben, da han som ung har været holdkammerat med nogle af vores gamle Blåbjerg-spillere i ungdomsdivisionen – nemlig Peter Hansen og Dion Lauridsen. Det bliver derfor et glædeligt gensyn med nogle af klubbens medlemmer i hallen.

Vi håber, at både nye og gamle spillere har lyst til at blive en del af vores herrertrup under Torbens ledelse. Både U19 og herresenior spillere er hjertelig velkomne!

Der vil være et tæt samarbejde mellem Torben og U19 drengenes trænere Simon Tryk og Lasse Kragh. Kom og vær med til at skabe noget stort sammen!

Traditionen tro deltager herresenior, damesenior og U19 drenge i Vejle Cup den 14.-15. september som optakt til en spændende sæson. Det bliver som sædvanligt en fantastisk weekend med masser af håndbold, hygge og socialt samvær på tværs af holdene.

tirsdag 3 sep 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 167 gange