Menu

Menu

ForsideOtto FrelloOtto Frello Tour-kunst i stor størelseFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederBo i OutrupFakta om OutrupOutrup KortProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Asger Pedersen Ny RVE-direktør

Ny ildsjæl skal lede Region Varde Elitesport fremad

Ny ildsjæl i Direktørstolen 
Velkommen til, Asger Pedersen. 
....

Region Varde Elitesport er glade for at annoncere udnævnelsen af Asger Pedersen som den nye direktør. Bestyrelsen har siden det blev offentliggjort, at en ny direktør skulle findes, arbejdet intensivt på at identificere den rette kandidat til posten.

"Efter gode, konstruktive og saglige samtaler er det en stor glæde for mig at meddele, at Asger Pedersen har takket ja til posten som ny direktør i Region Varde Elitesport," udtaler Karl Barslund, bestyrelsesformand i RVE.

Asger Pedersen er en velkendt og respekteret skikkelse i lokalområdet, med omfattende erfaring og kompetencer inden for bestyrelses- og organisationsarbejde. Han har bl.a. været aktiv i DMU-regi i omkring 10 år og har siddet i DMU's Hovedbestyrelse. Med sin dybe forståelse af struktur, regler og mekanismer inden for motorsport, bringer han en værdifuld viden til direktørrollen i RVE.

"Jeg er glad for, at RVE har givet mig muligheden for at blive en del af den fantastiske aktivitet, de driver med udgangspunkt i Outrup, og som tilmed er udnævnt af Varde Kommune som et fyrtårn i området. Det er her, jeg stammer fra og bor, og jeg ser frem til samarbejdet med de mange fantastiske og dedikerede mennesker i Outrup Speedway Club og Region Varde Elitesport. Mit arbejde vil bygge videre på et stærkt fundament opbygget gennem mange års frivilligt arbejde og ildsjæle, der har skabt fremragende rammer for speedway i Outrup. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan udvikle RVE yderligere i fremtiden. Jeg er meget imponeret over det speedwaystadion, der er opbygget, og den støtte, der er fra fans, tilskuere, sponsorer og samarbejdspartnere. Det lover godt for fremtiden, og jeg ser frem til at være en del af det hele," siger Asger Pedersen.

Bestyrelsen i Region Varde Elitesport ser frem til det kommende samarbejde med Asger Pedersen.

Karl Barslund
Bestyrelsesformand, Region Varde Elitesport.

torsdag 12 sep 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 368 gange