Menu

Menu

ForsideOtto FrelloOtto Frello Tour-kunst i stor størelseFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederBo i OutrupFakta om OutrupOutrup KortProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
okt
3
tor
Foto:

HÅB

Fællesspisning med lokal inspiration og masser af hygge

Kom og vær med, når vi torsdag den 3. oktober fra 17.00 til 19.00 starter et nyt tiltag med fællesspisning for alle i alle aldre på Lunde Skole. Du slipper for at lave mad, får nye input og kommer til at lære nye mennesker at kende.

Spisning bliver klokken 18.00, prisen er 25 kroner per person, dog maks 75 kroner for familier.

Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig, senest den 30. september, enten her i kommentarfeltet eller på SMS til Jette på 21971211.

Vi håber, at du kommer, og at du tager familien, naboen og alle du kender med.

Arrangører: En nystartet eventgruppe, der via forskellige arrangementer vil sprede håb og fællesskab i Outrup, Lunde og omegn. Vi kalder os Håb, men alt det vil du høre mere om over maden.

Program - 3. oktober kl. 17.00 - 19.00

17.00:

Velkomst og præsentation af dagens aktiviteter. Man fordeler sig ud til den aktivitet, man helst vil deltage i. Denne gang er der følgende muligheder:

  • Fortælling ved Louise Krog Haagen: Fra flyvende jordemoder til hjemmearbejdende møntmester. Tag med på en inspirerende rejse, hvor Louise Krog Haagen fra Lunde deler sin personlige fortælling om overgangen fra en hektisk karriere som flyvende jordemoder til at blive hjemmearbejdende og ekspert i at få pengene til at række.
  • Alternativ OL - sjov og leg for alle aldre.
  • Perlemagi - kreativitet med perler, hvor du kan lave din egen nøglering, et smykke eller noget helt tredje.
  • Madlavning - få lov til sammen med andre at hjælpe med at lave maden, som vi senere skal spise.
torsdag 19 sep 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 61 gange