Menu

Menu

ForsideOtto FrelloOtto Frello Tour-kunst i stor størelseFrello sangOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederBo i OutrupFakta om OutrupOutrup KortProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupFoto fra Outrup AnlægGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023SognefilmLinks til videoer fra OutrupFrello sangForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Vigtige point til Blåbjerg i sæsonåbner

Blåbjerg sejrer over SGI i intens kamp med holdmoral og fightervilje.

To vigtige point i sæsonåbner
...til Blåbjerg danmarksserie herrer

Vi åbnede sæsonen med to vigtige point imod SGI, der på forhånd var favoritter.

De kom også bedst fra start og kom foran 2-0, inden vi fik lavet et par justeringer og kom bedre med. Hurtigt fik vi udlignet og derefter bragte vi os også foran. Første halvleg var helt tæt, og vi kunne gå til pause med en tomåls føring.

Anden halvleg blev lige så intens som første halvleg, og vi formåede ikke for alvor at slå det afgørende hul til dem, men med god fight holdt vi dem fra at komme helt op, og vi kunne holde føringen til slutresultatet 28-26.

Vi formår at løfte i flok, og alle byder ind med det, de kan og skal. Vores bagkæde spiller solidt og finder de rigtige løsninger, fløjene er afslutningssikre, Marcus på stregen placerer sig rigtig fint og skaber masser af plads til bagspillerne eller rykker i de rigtige huller. Phillip i målet disker op med vigtige redninger i kritiske situationer. Alle byder ind, og det er vigtigt.

SGI er helt sikkert et af topholdene i puljen, så at vi kan slå dem i en sæsonpremiere er sindssygt vigtigt. Ikke bare for de to point, men også for moralen på holdet. Det er altid vigtigt at komme godt i gang, og det gjorde vi i dag.

Jeg synes, vi viste den moral og fightervilje, vi også så til Vejle Cup forud for turneringsstarten, og kan vi bibeholde den, ligger der mange point og venter på os.

Fighterviljen bliver i hvert fald afgørende i næste runde, hvor vi skal til Haderslev - en af de sværeste udebaner, tror jeg.

Torben Mølsted

søndag 29 sep 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 146 gange