Menu

Menu

ForsideOtto FrelloFrelloOtto Frello Tour- Kunst i stor størrelse Otto Frello`s Plads Thomas Frello´s tale ved 100 år´s fødselsdagNyhederKalenderBo i OutrupFakta om OutrupProfileringsside om Outrup for tilflyttereBørnepasningErhvervsdrivendeHåndværker og HandelsstandsforeningenMøllegården.... Ældre i OutrupOutrup ErhvervsinvestOutrup SangenOutrup FondenUndervisningLokalhistorieForsyningsselskaberOutrup Udviklingsplan 2020 EgnshistorieKirke og religionAnnoncører her på sidenKollektiv trafikVarde KommuneFonde, foreninger, arbejdsgrupper mv. i lokalområdetIrma Damgaards klummer i Sognebladet 2001 - 2015FritidForeningerMælkestien gennem anlægget på 15 minutterMælkevejenOplevelsesbanken ComevisitOutrup Kultur & IdrætscenterVærd af se omkring OutrupOutrup SogneforeningBlaabjerg UdviklingsrådFritids-og ungdomsklub mv.Bibliotek/BogbusOutrup AntenneforeningGalleriBilleder fra begivenheder i OutrupGalleri Blåbjerg HKGalleri Outrup BoldklubGalleri Outrup GUBGalleri SpeedwayLokal sport frem til 1 oktober 2023Naturbilleder fra Outrup og omegnSognefilmLinks til videoer fra OutrupFrelloForsøgsgalleriKontaktBliv annoncør på denne sideNyheder og kalenderWebmaster
Outrup
Foto:

Generalforsamling i Outrup GUB

Anna Arnth´s Beretning

Beretning GUB den 21. marts 2024

For 2 år siden den 5. marts 2022 fejrede vi GUBs 50 års jubilæum og Outrup Gymnastik 125 års jubilæum. Uha som tiden går – vi har næsten glemt Covid 19 som var skyld i aflysning af vores store gymnastikopvisninger i 2020 og 2021. Den. 7. marts 2020var vi klar til at stille stole og tribuner op i hallen tilgymnastikopvisningen og indenfor en time var alle store gymnastikopvisninger i hele Danmark aflyst. Heldigvis er vi videre efter 2 år med med aflyste stævner og opvisninger.

Vores samlede medlemsantal i 2023 er på 930 og regnskabet udviser et underskud133.354 kr, hvilket skyldes to store investeringer: ansættelse af idrætskoordinator og investering af Hockeybane. GUB har søgt Brandkassen om tilskud til Hockeybanen og jeg har hørt, at vi kan glæde os til en god portion penge.

Jernindsamling   I 2023 blev der frivilligt indsamlet gammelt jern og resultatet blev 45.020 kr. til GUB – en stor tak til de mange frivillige som endnu engang har hjulpet med jernindsamlingen og en ekstra tak til Bent Høj for det store arbejde ham og hans team gør for at organisere og køre rundt i Outrup sogn med traktorer og vogne og på den måde at skaffe penge til GUB – jernteamet har samlet jern ind siden 1998 – i alt 26 år - og skaffet i alt omkring 1,1 million kr. til GUB. Jernindsamling er planlagt til 16. marts 2024.

Året rundt kan man også aflevere jern i containeren på Dejrupvej 70 og Vittarpvej 91.

Sponsoraftalen med OK gav GUB i alt 6.379 kr. – en rigtig god foreningsaftale som vi deler med Skytteforeningen, Speedway og Boldklubben.

Fællesmødet i januar måned deltog i alt 30 foreninger fra Outrup. Et meget positivt møde på tværs af alle foreninger i Outrup. Alle foreninger har fået en digital skærm i Brugsen som Ole Frank opdaterer – så henvend jer til ham hvis i har nyheder til skærmen. I samme forbindelse vil jeg række en stor tak til Ole Frank for at tage en masse billeder til vores gymnastikopvisning og opdatere os alle med nyheder på Outrups hjemmeside og på Ruban som er fælles for hele Varde Kommune.

Havefest. En gruppe yngre mennesker fra Outrup arrangerede sidste år Havefest i Outrup Anlæg og dette blev en stor succes, så Havefesten gentages i 2024 den 1. juni. Det er dagen efter Børnemusikfestival, så man kan dele udgifterne til telte, borde, bænke, toilet mm. Havefesten har søgt GUB og Boldklubben om underskudsgaranti på i alt max 20.000 kr. og dette beløb er bevilget som garanti for 2024. HUSK støt havefesten, der er gratis adgang.

Otto Frello 100 år - Den 6 april fejres fødselsdagen med indvielse af Frello pladsen ved bageren.

Fra søndag den 26. maj 2024 til lørdag den 1. juni 2024 er der arrangeret Frello festuge. Alt fra kagebord, maling på maleri, fodboldstævne, rundboldturnering, seniorfest, børnemusikfestival,havefest og mm.

GUB har gang i mange aktiviteter i og omkring hallen og her nævnes nogle af aktiviteterne:

Dart har stoppet pga af medlemsfrafald.

Vild med Dans går forrygende med i alt 20 par. Holdet er delt i ikke øvede og øvede. Holdet deltog i gymnastikopvisningen 3. juledag

Jumping Fitness startede op i 2022 og kører nu i flere modulermed tilmelding online via Hallens booking. Line Egsgaard, Marie Sandberg og Tine Skak er instruktører og gør et kæmpe arbejde – der er op til 10 hold om ugen.

Bootcamp Fitness er også et nyt tilbud som Hallens nye medarbejder Line Egsgaard tilbyder 2 gange om ugen også i sommerperioden. Fredag morgen kl 5.45 starter det ene hold.

Yin Yoga - Nina Arnth Stampe har taget uddannelsen i Yin Yoga og er startet op med 1-2 hold om ugen. Dette hold kører også med Hallens online booking hvor man køber 10 klippekort og booker når det passer ind.

Floorball for mænd + 18 - GUB har investeret i en floorball bane,og der spilles 1 gang om ugen. Ca. 20 mænd tonser rundt med hockeystave og sveden springer frem på panden.

Juniortræningsholdet JTH Blaabjerg er omkring 100 unge gymnaster som træner i alle tre haller hver mandag 2 timer, holdet kører virkelig godt takket være nogle dygtige unge instruktører ogholdlederne Anne Schmidt fra Alslev og Tina Kyndesen fra Outrup

Powertumbling har startholdet med piger og drenge samt eliteholdet med mange dygtige powertumblere på landsholdet. Holdet er ude til mange opvisninger og gør en god reklame forOutrup GUB Power Tumbling.

Line Egsgaard er ansat 15 timer om ugen i Hallen og Nina Arnth Stampe er GUBs Idrætskoordinator på deltid. De to skal sætte gang i nye tiltag og hold så Hallen er lejet ud flere timer og GUB får flere tilbud.

VAKS Varde Kommune tilbyder hvert år aktiviteter i sommerferien + Uge 7 og uge 42. Takket være Line og Nina er Outrup GUB kommet med i Kommunens VAKS program og tilbyder bl.a. Nerfgun, familieyoga, jump, floorball, leg og spring.

FredagsFUN - Line Egsgaard og Nina Arnth Stampe arrangerede FredagsFUN den 13. okt. 2023. En fantastisk aften med en masse aktiviteter som nerfgun, hockey, tegnestue, gættekonkurrencer, filmlokale, 80 pizzaer og meget mere. TAK til Line og Nina for en fantastisk aften.

De har også gang i arrangementer juleaftensdag og som noget nyt et Påskearrangement her i 2024. De inviterer alle børn til spring og leg i springhallen og for 20 kr. kan de tonse rundt i 2 timer.

Gymnastikudvalget gør et kæmpe arbejde med at finde instruktører til alle holdene, arrangere forårsopvisning og afslutninger i marts måned og ikke mindst vores 3. juledag med at finde hold. Kæmpe tak til Steen og Manja som er tovholdere i gymnastikafdelingen.

Hallens 50 års jubilæum fejres lørdag den 26. oktober 2024. Kandis kommer og underholder – kom til fest.

Tak til Irene og Claus og til halbestyrelsen for at Outrup Kultur & Idrætscenter er et aktivt sted og et rart sted at være. Dog har brandmyndighederne gjort det umuligt at gøre hallens indgang hyggeligt med flaskeautomat, infotavle, bænke og andet pynt. Derfor har GUB og hallen enige om at pynte lidt udendørs med flettede pil i pæne krukker. Lige nu pynter påskeblomsterne.

Jeg vil gerne rette en stor tak til alle aktive, instruktører og udvalg i alle afdelinger. I gør alle et kæmpe frivilligt arbejde – uden jer var der ingen forening. En ekstra tak til Helle for at styre og bogføre alt regnskab i GUB.

Stor tak til Ole Frank for det store frivillige arbejde med at tage billeder og opdatere os på Outrups hjemmeside og Ruban + sige ja til at være ordstyrer og hjælpe med andre ting. 

GUB vil gerne takke Line og Nina for et ekstraordinært arbejde i 2023 med at starte nye aktiviteter op i Hallen og for GUB, i er nogle ildsjæle og igangsættere – vi er stolte af jer i Outrup GUB

 

 

 

torsdag 21 mar 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 589 gange